13 ianuarie 2015

Temă botez: GĂRGĂRIŢĂ / BUBURUZĂ



    După toată nebunia cu pregătirile pentru nuntă, inevitabil urmează naşterea şi momentul mult aşteptat: botezul piticilor, ocazia perfectă pentru a începe din nou pregătirile pentru petrecere. Din proprie experienţă am observat  că se practică din ce în ce mai des botezurile personalizate cu diverse tematici precum Albinuţe, Mickey şi Minnie Mouse, Micul Prinţ, Winnie the pooh etc.
    În acest articol vă propunem o tematică foarte îndrăgită de viitoarele mămici şi anume : buburuza (sau gărgăriţa ). Cu puţină inspiraţie puteţi creea o atmosferă ce va “topi” de drag invitaţii adulţi şi va încânta negreşit toţi copii prezenţi la botez.
    Pentru lumânarea de botez, noi am creat un model special dedicat acestei teme şi care s-a bucurat de mult succes (vezi şi articolul Modele de lumânări de botez postat pe site-ul oficial.)


Model lumanare botez

http://www.aranjamentedevis.ro/galerie-foto/lumanari-botez/
    La restaurant propunem un model inspirat de la colega noastră, Cecilia Braşov de la Floral Art. Este ideal pentru masa invitaţilor , masa de prezidiu, dar şi decor pentru Candy Bar.

Alte idei care vă pot inspira, găsiţi în imaginile de mai jos.
                         Sursa: www.interesart.ro



Candy bar tema buburuza


Mamarute


www.aranjamentedevis.ro
MARTURII - ARANJAMENTE DE VIS









    Vă aşteptăm cu drag mesaje pe adresa noastră de mail aranjamentedevis@yahoo.ro  sau pe facebook la adresa  www.facebook.com/aranjamentedeviis.  Pentru alte idei de aranjamente florale precum şi diverse informaţii utile vizitaţi site-ul nostru www.aranjamentedevis.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu