14 ianuarie 2015

Temă botez: MICKEY & MINNIE MOUSE


    Mickey & Minnie Mouse, Răţoiul Donald, Pluto, Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici etc. sunt personajele desenelor animate care ne-au marcat copilăria. Chiar şi părinţi fiind, inevitabil suntem captivaţi de lumea de poveste a lui Walt Disney.
    Cu siguranţă vă doriţi ca prima petrecere a puiuţului vostru şi anume botezul, să fie "ruptă" dintr-o lume de desen animat, iar acest lucru se poate realiza foarte uşor alegând ca temă de botez unul sau mai multe personaje din desene animate.
    În acest articol ne-am propus să acordăm o importanţă deosebită adorabililor Mickey & Minnie Mouse şi să vă prezentăm câteva idei care vă pot fi de folos pentru realizarea unui botez de poveste.
   Pentru lumânarea de botez la cererea clienţilor, noi am creat modele speciale dedicate acestei teme. Lumânările Mikey şi Minnie Mouse s-au bucurat de mult succes, fiind foarte apreciate de invitaţi.

Lumânarea botez Mickey si Minnie Mouse

Aranjamente de vis


La cerere, putem personaliza lumânarea de botez Minie în funcţie de preferinţele clienţilor.

    Cu siguranţă un mod spectaculos de a întâmpina invitaţii petrecere sunt aceste arcade realizate din baloane în diverse culori.

Aranjament Mickey Mouse
 
Candy Barul poate arăta aşa:

Candy bar MOUSE
    Pentru mesele invitaţilor propunem aceste modele de aranjamente şi printuri, decorate cu diverse figurine in formă de Mickey.
print Mickey
Aranjamente florale cu Mickey Mouse


    O idee trăsnită de cadou din partea naşilor pentru noul lor finuţ sau finuţă poate fi acest aranjament realizat din scutece.

…iar o idee de prezentare pentru tortul petrecerii poate fi şi aceasta, prezentată în imaginea de mai jos:
tort Minnie
    Vă aşteptăm cu drag mesaje pe adresa noastră de mail aranjamentedevis@yahoo.ro  sau pe facebook la adresa  www.facebook.com/aranjamentedeviis.  Pentru alte idei de aranjamente florale precum şi diverse informaţii utile vizitaţi site-ul nostru www.aranjamentedevis.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu