17 februarie 2015

BOTEZ TEMATICĂ ALBINUŢĂ / PETRECERE TEMATICĂ ALBINUŢĂ


    Şi a venit şi rândul îndrăgitei albinuţe. Trebuia şi ea să aibă un loc special în propunerile noastre tematice pentru botez şi petreceri pentru pitici, BÂÂÂÂZZZZZZZZ !!!

 Aşteptăm cu interes şi alte propuneri de tematici. Ne puteţi scrie la adresa de mail aranjamentedevis@yahoo.ro, pentru mai multe sfaturi, idei, propuneri, sugestii etc. Dacă sunteţi interesaţşi de alte idei de aranjamente ne puteţi face o vizită pe site-ul  www.aranjamentedevis.ro sau Facebook .

   Aceasta tematică merge de minune pentru botezurile din timpul verii, botezuri de zi, în aer liber, iar accesoriile şi ornamentele florale în tematica botezului sau a petrecerii dau o notă aparte într-o grădină cu flori, lângă un lac sau terasa unui restaurant.
    Culorile predominante sunt galbenul şi negrul, deci atenţie la alegerea salonului, dacă optaţi pentru un botez în restaurant. Acesta trebuie să fie în culori pale, neutre, pentru a pune în evidenţă culorile din aranjamente.



www.aranjamentedevis.ro www.aranjamentedevis.ro
Sursa : www.aranjamentedevis.ro


INVITAŢII ŞI PAPETĂRIE EVENIMENT: simple sau mai încărcate, accesorizate şi vesele, vor anunţa, printr-un BÂÂÂÂZZZZZZZ-IT, prima petrecere a puiuţului vostru şi anume Botezul, sau aniversarea celui mic, în cazul în care optaţi pentru o petrecere în această temă.




 


Sursa: https://www.facebook.com/diana.bichis
Sursa: https://www.facebook.com/diana.bichis
Sursa : https://www.facebook.com/diana.bichis
  








    
       


LUMÂNARE BOTEZ: puteţi opta pentru o lumânare de botez în formă de albinuţă.
http://floraresele.blogspot.ro
http://mamicademinune.ro/botez/
http://mamicademinune.ro
http://www.flori-poznase.com/cumpara/lumanare-albinuta-botez-64
http://www.flori-poznase.com



ARANJAMENTE FLORALE&ACCESORII:




  

 





https://www.facebook.com/diana.bichis
https://www.facebook.com/diana.bichis






TORT&CANDY BAR: pline de veselie şi culoare, vor anima întreaga atmosferă şi vor accentua starea de veselie şi de râsete …găsiţi mai jos câteva modele interesante de torturi şi idei de Candy Bar.











  


MĂRTURII: puteţi da frâu imaginaţiei, folosind bomboane, miere, faguri...la această temă merge de minune o mărturie Dulceeeeeee.  

 




 












DESPRE PITICI & ALBINUŢE: idei de hainute si accesorii pentru pitici
 


 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu