6 februarie 2015

NUNTA TEMATICA : FLUTURI



De ce Nunta tematica: Fluturi?

    Dragostea dintre doi oameni aduce cu ea de cele mai multe ori şi senzaţia de fluturi în stomac. De ce să nu alegeţi sa transpuneţi acest sentiment minunat şi în nunta voastră?
    Este o temă de nuntă veselă, plină de viaţă, haioasă, cu multe detalii fine şi de efect, cu care sigur veţi ieşi din anonimat, iar invitaţii nu vor uita, cu siguranţă, nunta voastră.
   Tematica cu fluturi se potriveşte de minune mai ales acelor cupluri romantice, care aleg să facă nunta primăvara, în aer liber sau la cort.
   Trebuie totuşi să fim atente să nu încărcăm prea mult nunta cu o multitudine de fluturi, deci mare atenţie la alegerile făcute!!!
 Pentru mai multe sfaturi, idei, propuneri, sugestii, ne puteţi scrie la adresa de mail aranjamentedevis@yahoo.ro. Pentru alte idei de aranjamente ne găsiţi pe site-ul  www.aranjamentedevis.ro sau Facebook .


Invitaţia de nuntă: modelele de invitaţii pentru nuntă pot avea detalii personalizate, în funcţie de culorile şi accesoriile dorite: puteţi alege fluturi pictaţi, dantelă sau broşă, cutie elegantă sau printuri, Totul depinde de imaginaţia voastră şi de dorinţele partenerului .

 




  Numerele de masă, place cardurile şi meniurile
Aici puteţi opta ca meniul, place cardul şi numărul de masă să fie în acel ton cu invitaţia sau puteţi alege varianta simplă albă accesorizată cu fluturi din hârtie, material sau bijuterii.
 


 

Agenda de amintiri: este un must have ! Inedită şi haioasă, agenda de amintiri este numai bună de lăsat gânduri frumoase viitorilor miri ! Trebuie neapărat să fie accesorizată în tema nunţii. 




 Mărturiile de nuntă cu fluturi au fost întotdeauna o tema populară pentru nunţi, mai ales în primăvară. Aceste mărturii se găsesc într-o multitudine de forme, culori şi modele de la cele mai simple până la cele mai sofisticate.












Accesoriile miresei: bijuteriile, inele, verighete, jartea, accesorii păr:






Paharele mirilor: pot fi pictate , accesorizate cu bijuterii sau simple cu mici accesorii din hârtie.


Aranjarea sălii: aranjamente florale, lumini şi accesorii: Aici vă puteţi juca cu imaginaţia voastră şi puteţi creea o poveste romantică cu fluturi. Vă propunem şi un un copac cu amintiri în care invitaţii pot scrie pe fluturaşi mesaje pentru voi :












Buchetul de mireasă: 



Rochia de mireasă şi voalul: Rochia de mireasă trebuie să fie simplă, vaporoasă, delicată accesorizată cu fluturi şi dantela sau din pietre  iar voalul trebuie să fie lung şi diafan. Alege accesorii delicate, în ton cu tematica nunţii!













Zona mirelui: depinde de mire cat este dispus sa implice in tematica nuntii. daca doreste poate sa poarte papion sau butoni cu fluturi.

                       

Domnişoarele de onoare au şi ele rolul lor. Puteţi opta pentru rochiţe cu fluturi sau buchete din fluturi, de asemenea dacă aveţi domnişorici la nuntă, rochitele lor vor creea o poveste de vis.

 



Pantofii:






Fluturi în loc de clasicii porumbei? Alege în loc de porumbei să eliberezi fluturi. Contactează o firmă specializată. Zborul fluturilor se va integra perfect în tema nunţii tale sau în atmosfera pe care doreşti să o transmiţi invitaţilor tăi.
                               
                                  










Tortul şi candy bar :






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu