11 februarie 2015

Temă nuntă : FILM / CINEMA / HOLLYWOOD


NUNTĂ TEMATICĂ : FILM / CINEMA / HOLLYWOOD

           De ce să alegem nunta tematică Cinema, Film sau Hollywood? Dacă vă număraţi printre domnisoarele care, la filme de dragoste aţi oftat şi aţi plâns când a venit momentul nunţii şi aţi visat cu ochii deschişi la nunta voastră, gândiţi-vă că acum a venit momentul în care puteţi avea o nuntă ca-n filme, iar voi - actorii principali!

       Pentru mai multe sfaturi, idei, propuneri, sugestii, ne puteţi scrie la adresa de mail aranjamentedevis@yahoo.ro. Pentru alte idei de aranjamente ne găsiţi pe site-ul  www.aranjamentedevis.ro sau Facebook .


    Inelul este pe deget, data nunţii a fost stabilită… locaţia se încadrează în povestea voastră…..Şi acum să înceapă nebunia…. căutările ! Puteţi folosi ca sursa de inspiraţie filmul de suflet sau puteţi fi propriul regizor.

INVITAŢIA LA NUNTA ŞI ACCESORIILE: invitaţia la nuntă: în ronul principal! Poate avea forma unei role de film, un bilet la cinema, sau secvenţe din filme…totul ţine de imaginaţie ( nu uitaţi ca este cartea de vizită a nunţii voastre!!! )

 

 
           











         
 


         




ROCHIA DE MIREASĂ & ACCESORII: dacă vrei să te simţi ca pe platourile de filmare din anii ’40 îmbracă o rochie de mireasă din dantelă cu multe elemente florale şi voal foarte lung. În cazul în care te vezi o participantă la bâlciul din provincie, unde te delectezi cu vată pe băţ şi popcorn, alege o rochie stil balerină cu fundiţă la spate şi mănuşi dantelate.


     





 




ZONA MIRELUI: Vestimentaţia mirelui trebuie să fie asemeni unei gazde a premiior Oscar,sau poate opta pentru o tinuta a anilor ‘30-‘40. Butonii , papionul şi pantofii joacă un rol important, asa că dragilor alegeţi să fiţi inediţi, ca un adevarat star de cinema!





     

    







COVORUL ROŞU este MUST HAVE ! Pus la intrarea în salon va da senzaţia unei seri fastuoase. Opţional puteţi presăra pe covorul roşu confetii aurii în forma de steluţe. Fiecare masă poate avea numele unui film sau actor celebru. Poate fi folosit, de asemenea, şi pentru cununia religioasă.



    




 




BUCHETUL DE MIREASĂ: este o provocare pentru orice mireasă la fel ca  şi orele petrecute în căutarea modelului perfect. Tocmai de aceea venim în ajutor şi vă propunem câteva variante de buchete de mireasă.

            
http://www.aranjamentedevis.ro/

http://www.aranjamentedevis.ro/




 
 
www.aranjamentedevis.ro

ARANJAMENTELE FLORALE ŞI ACCESORIILE: aici vă puteţi lăsa imagianţia să vă ghideze... puteţi folosi o sumedenie de accesorii asezonate cu aranjamente florale sofisticate... totul elegant şi strălucitor… atenţie totuşi să nu fie prea încărcat.

 
     

         


















    

 








     
      



              


JARTEA : îţi trebuie ceva curaj să porţi o jartea în tema nunţii... cu siguranţă vei stârnii multe zâmbete!

 




PAHARELE: elegante la “papion şi frac “ sau accesorizate cu steluţe, vor fi în ton cu tema nunţii voastre !








MĂRTURII: bineînţeles în ton cu restul aranjamentelor. Este o bună modalitate de a da ocazia invitaţilor de a-si aminti peste ani de nunta voastră ieşită din tipare.


 


TORT & CANDY BAR







 

POVEŞTI CU EROI, ZÂNŞI STARURI DE CINEMA: va puteti numara si noi printre ei !









 


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu